1558303.jpg

Lauran pelaajasilmä on kyllä pettämätön. Silläkin uhalla että oma ukko ottaa nyt herneen nenään, on pakko tuulettaa: Sami Lepistö on ihana! Paitsi että hän tarjoaa silmän iloa meille kiekkoilua seuraaville tädeille (joita siis todistettavasti löytyy) ja on niin suloisen vaatimaton ja söpö haastatteluissa, myös pelasti Suomen MM-kisojen neljän parhaan joukkoon viime yön Suomi-USA -matsissa. Ja vielä jatkoajalla, Suomen "turvallisen" 2-0 johdon kadottua alle minuutissa kolmannen erän loppuhetkillä.

Ovathan Leijonat mutenkin pelanneet hyvin, vaikka nämä tähdet Selänne, Olli "pallopää" Jokinen ja Saku Koivu ovat olleetkin aika vaisuja. Mikko "pikkukoivu" Koivu on mielestäni ollut parempi kuin isoveikkansa. Tuomo Ruutuakin uskaltaa kehua, kun on pidättäytynyt  älyttömistä taklauksista näissä skaboissa. Jopa pienoinen inhokkini  Anssi Salmela näytti tässä jälkimmäisessä USA-ottelussa osaavansa pelata ihan kunnolla. Maalivahti Bäckströmhän on tietenkin joukkueen kivijalka, ja edustaa sitä tyyntä jä sohlaamatonta pelaajatyyppiä, jota niin ihailen. Niin ja Antti "piip" Pihlström on tietysti pelannut aivan loistavan turnauksen myös.

Oma kisakunto alkaa olla kovilla, kun ottelut tulevat keskellä yötä, mutta ehkä tänään laistan vähän siivous- ja kirjoitushommista ja otan pikkuruiset kauneusunoset keskellä päivää. Ehkäpä näen unta Lepistöstä...