Tuossa taannoin pohdin, miksei taviksille ole olemassa lehteä, jossa voisi pahoittaa ex-kumppaninsa mielen, kun kerran julkkikset pääsevät tekemään niin iltapäivälehdissä ja Seiskassa. No, kyseessä oli tietysti ihan puhdas läppä, ei todellinen kannanotto. Tänään sitten huristellessani postiin satuin kuuntelemaan Voicea, joka suoritti kyllä sellaisen journalistisen rimanalituksen, ettei uskoisi. Mukamas aiheeseen "mitä et ole uskaltanut kertoa puolisollesi" liittyen Vappu Pimiä, tuo radiomaailman Eddie Edwards (taitojen, ei miellyttävyyden suhteen), soitti suorassa lähetyksessä töihin "Veskulle", jotta tämä tuleva avipuoliso "Mari" saisi kertoa tälle, että hänellä on ennen Veskua ollut noin kolme ja puolisataa seksikumppania, joista ei aiemmin ole ollut puhetta. Parin on tarkoitus avioitua tänä syksynä.

Jos ihmiset haluavat nolata itsensä oma- ja vapaaehtoisesti vaikkapa Isoveli-ohjelmassa tai Idolsissa, niin sehän on yksinomaan heidän asiansa, eikä voisi minua vähempää kiinnostaa, mutta toisten osapuolien tuominen lähetyksiin, varsinkin reaaliaikaisesti, on minusta anteeksiantamattoman typerää. Kun Vappu P oli kertonut Veskulle, että Mari haluaisi kertoa tälle jotain, Vesku varsin aiheellisesti halusi tietää, oliko kyseessä suora lähetys. "Älä nyt siitä välitä!" kilpisti Pimiäpää miesparan viimeisen yrityksen säästyä julkiselta nolaamiselta, ja niin sai sitten Mari kertoa Veskullensa ja  samalla radionkuulijoille tämän edellä mainitun ex-kumppaniensa määrän. Vaikka olihan se tokikin jo julkisesti toitotettu ohjelmassa ennen kuin Veskulle soitettiin. You´ll always be the last one to know.

Miksi tällaisia ohjelmia tehdään? Miksi nolataan ihmisiä julkisesti ja heidän tahtomattaan? Missä menee taviksen intimiteettisuoja? Onnelliseksi lopuksi kuulijat eivät päässeet todistamaan mitään kohtausta, eikä Vesku ollut peruuttamassa häitä (vaikka Aivo-Pimiä tuota ehti kysymäänkin), vaan sanoi Marille, että pariskunnan olisi varmastikin syytä keskustella joistakin asioista illalla, kotona, kahden kesken.

Veikkaan, että keskeinen puheenaihe tuolloin ei ole ex-partnerien määrä, vaan se, miten suurelle joukolle pariskunnan yksityisasioiden käsittely kuuluu.

TJEU: http://www.voice.fi/show.jsp?subpage=iltapaiva&&menuId=1877957