Tämän päivän Iltalehti esittelee kesän uusimman julkkispariskunnan, nimittäin Hjallis Harkimon ja Helena Karihtalan. Nonni, Laurahan ennusti tämänkin taannoissessa lastussaan.

Nainen, käsi sydämmelle: jos laitat silmät kiinni ja kuvittelet haluttavimman hunkin, jonka osaat kuvitella, piirtyykö mieleesi Hjalliksen jotain muuta kuin jämäkkäleukainen olemus? Kumman kanssa lähtisit autiolle saarelle George Clooneyn vai Harkimon? Miten sitten on selitettävissä, että Harry-poika pokaa kauneimmat naiset, Leena, Merikukka, Nina, Helena muutamia mainitakseni? Okei, maailman ympäri yksin purjehtinut ja oman suurhallin rakennuttanut ei voi olla ihan kyvytyön, mutta silti...

Onneksi tähänkin selittämättömältä tuntuvaan arvoitukseen löytyy vastaus kesän hittiromaanista Tyyppiteoria, joka kaikenkattavuutensa ja joltain osin empiristisen otteensa vuoksi sopisi pikemminkin osastoon sosiaalipsykologia ja miestutkimus kuin kaunokirjallisuuteen.

Kirjastojen kappaleet ovat aika lailla menossa, mutta esimerkiksi Uudet kirjat kirjakerho tarjoaa Tyyppiteoriaa tyrmistyttävän halpaan hintaan. Osta nyt ja pidä Laura poissa sossusta!