Sonetteja Lauralta on epäilemättä yksi sillisalaattisimmista blogeista Universumissa. Aluksi tarkoituksenani oli vain lisätä tietoisuutta tulossa olevasta Tyyppiteoriasta, mutta eihän tällainen marmatti ja besserwisser kyennyt pelkkään kaupalliseen tiedottamiseen. Kolmen kuukauden aikana mukaan on tungettu niin globalisaatiokriittisyyttä, taiteenfilosofista pohdintaa kuin lemmenvinkkejäkin. Eikö joku jo voisi sanoa minulle, että ryhdistäydy tai pillit pussiin?

Maailmaa on kuitenkin myös Lauran ulkopuolella. Juuri kun olin naatiskelemassa Sami Lepistön haastattelusta Suomi-Norja -pelin erätauolla (oli sekin peli, muuten) Ukko koetti väkisin kääntää tekstiteveelle sillä perusteella, että "Myyrmannissa on taas sattunut jotain." No, kyseessä oli tietysti Myanmar eli Burma, jossa hirmumyrky on tehnyt kauheita tuhoja. Kymmenettuhannet ovat ilman kotia, puhdasta vettä ja ruokaa, joten NYT JOKA IIKKA KÄSI PUHELIMELLE JA SOITTAMAAN PUNAISEN RISTIN LAHJOITUSPUHELIMIIN

0600 12220 (19,95 €/puhelu + pvm) tai

0600 12210 (9,85 €/puhelu + pvm)

tai lahjoita verkossa www.redcross.fi/lahjoita

 

Kaikilla meillä on varaa tuohon, minä tein sen jo. Ja kun olet lahjoittanut, voit palkita itsesi katsomalla Sami Lepistöä   Ylen sivuilla. Kyllä hää on sitte ihana... (Ei tietenkään ihan niin ihana kuin mun Ukkoni, mutta melko ihana kumminkin.)