Voi hyvän tähden näidenkin kuntavaalien tulosta! Laura alkaa pikku hiljaa kaivata valistunutta itsevaltiutta tämän farssin tilalle. Minua ei ainakaan pätkääkään haittaa, että nukkuvia on melkein puolet, kun ääniä ladotaan Perssuomalaisten (punch very much intended) kaltaisille höpölöpöpuolueille. Ja Sekoomus voittaa.

Olen aina ollut demokratian puolestapuhuja, mutta mitä ihmeen käyttöä on demokratialla, jos kunnanvaltuustoihin pääsee tukuittain sööttejä Euroviisujuontajia ja tositeeveenaamoja? Onko kansa todellakin näin tyhmää? Ei se ilmeisesti tiedä mistään mitään, tai välitäkään tietää.

Perssuomalaiset ratsastivat voittoonsa muukalaisvihalla ja suvaitsemattomuudella. Jokainenhan tarvii, Freukkareita lainatakseni, jonkun itseänsä huonomman ja mutakuonomman, mutta kun katseltiin tuossa eilen ukon kanssa Tampereen maahanmuuttajia, niin lähestulkoon kaikki olivat kiltisti töissä. Puliukot, kolikkoa pummaavat ja naisia katseellaan mittailevat olivat kaikki ihan kotoperäistä lajiketta. Kuinkahan monella näistä edellä mainituista suomalaiskansallisista persihmisistä olisi kanttia lähteä vaikkapa Turkkiin tai Vietnamiin ravintolaa pyörittämään tai tavarataloa siistimään?

Ja mukavaa terminaalivaihetta sillekin perssuomalaiselle, jonka nimeä en viitsi manostaa, mutta jonka mukaan Suomi ei tarvitse vanhainkoteihin ulkomaalaistaustaisia hoitajia, kun poistuuhan vanhusongelma itsestäänkin luonnollista tietä. No varmasti tällaisella johtamisella poistuukin.

Tietämättömien ja suvaitsemattomien demokratia on kuin puukko pikkulapsen kourassa, tekisi mieli ottaa pois ennen kuin sattuu vahinko.