1349780.jpgEtkö halua nolostella naisten pitsialusvaatteita hypistelemässä? Etkö halua antaa trikoista jättipaitulia? Suuttuko äiskä, jos  ostat hänelle akkuporakoneen tai taulutelevision? Lähteekö äiti kotoa, jos ostat pölynimurin?

Kirja on aina hyvä äitienpäivälahja. Ja koska kustantaja ei ilmeisesti ole hoitanut hommiaan ja Tyyppiteoria ei iske silmään lehtien mainoksista tai näy isoina pinoina "tästä äidille" -kyltin alla kirjakaupoissa, puffaan sitä näin törkeästi omassa blogissani.

(Ja täytyy laittaa tähän lisäys, etten näyttäytyisi VIELÄKIN TYHMEMPÄNÄ kuin oikeasti olen: eihän se ole kustantajasta kiinni, näkyykö kirja kirjakaupassa vai ei. Kirjakaupat päättävät itse, mitä myyvät ja mistä pinonsa kokoavat. Sitä paitsi näkymätön kirjailija ei ole helposti markkinoitavissa saatikka mediaseksikäs.)

 

 

Tyyppiteoriasta sanottua:

"kotimaista chick litiä parhaimmillaan"

- Tuima Hömpän helmissä 8.4.2008

 

"ilmaukset kuulostivat siltä kuin olisivat peräisin armeijan vessasta. Bridget Jones on kyllä valovuosia tätä edellä!"

- Mima Hömpän helmissä 17.4.2008

 

"Kirja on virkistävä, uusi tuulahdus suomalaisen naisviihteen rintamalla: huumorintajuinen, sopivasti härski, hyvin kirjoitettu ja juuri oikeassa suhteessa reaalitodellisuutta ja romanttista fantasiaa yhdistävä teos."

- Salla Brunou Etelä-Saimaa -lehdessä 11.4.2008

 

"Mykistäväksi kirjaa ei voi kuvata, niin paljon se on herättänyt keskustelua ystäväpiirissäni."

- Päivi Haanpää Oma huone -blogissaan 13.4.2008

 

"Kolmekymppinen ikiteini on arkitodellisuutta nyky-Suomessa. Tyyppiteoria lienee ensimmäinen lukemani kirja, jossa yhtä todenmakuisella tavalla on kuvattu tätä ilmiötä, moralisoimatta ja kauhistelematta ja silti siten, että ongelmallisemmatkin puolet välähtävät näkyviin."

- Salla Hömpän helmissä 10.4.2008

 

"Muka-hauskaa irrottelua sinkkunaisen ns. arjesta. No olen pahempaakin lukenut, mutta en silti oikein pitänyt. Sopii luettavaksi jossakin välissä, jos parempaa tekemistä ei ole. Ei nyt ihan inhokkilistallekaan asti pääse, mutta siinä välillä killuu.

- Malmin Polgara Malmin Polgara tarinoi -blogissa 5.5.2008