1460298.jpgNäissä maisemissa Laura lomailee muutaman päivän Pispalan Pariskunnan hirsihuvilassa. En ole mitään skimba-ihminen, minulla ei ole niin vauhti- kuin korkean paikan päätäkään, mutta murtsikkaa menen mielelläni. Pispalalaisten mökki sijaitsee ihan rinteessä ja 200 metriä alempana on kuulemma mukava baari. Taidan aurata sinne after ski -ajatuksin, ukko ja jälkikasvu saavat sitten lasketella minkä jaksavat. Tosin Pispalan Rouva kehotti ottamaan lenkkeilyvarusteetkin mukaan, damn!

Suomalaiset viihdekirjailijat lomailevat pohjoisessa, olemme Kirstin kanssa trendsettereitä: kävely ja murtomaahiihto in, downhill out. Drinksut päänsärkyä aiheuttavassa määrin ehdottomasti in.

Ainoa mikä vähän huolestuttaa, on koko perheemme ehdottoman epämuodikas habitus: minä aion verhoutua viime keväänä Prisman alerekistä löytyneeseen untuvatakkiin ja lähes kymmenen vuotta vanhoihin toppahousuihin, ukko tuuliasuun ja lapset H&M:ään, jaa no, esikoisella taitaa olla merkkitietoiset Reima Tec-housut, tosin synkintä mahdollista väriä. Mutta perhana, antaa rumien koreilla kalleilla hiihtoasuillaan ja tunkea Louis Vuittonin lompakkonsa juuri mihin haluavat... Asenne se on joka jyrää.